Саксија ф-17 см со тацна [бр.4]

Описсаксија за цвеќе со тацна
Бојацигла и кафена
Дијаметар мах.ф-170 мм
Висина мах.ф-145 мм
Материјал   полипропилен
 
ПроизводствоМакедонија