Саксија ф-19см со тацна [бр.6]

Описсаксија за цвеќе со тацна
Бојацигла и кафена
Дијаметар мах.ф-190 мм
Висина мах.ф-160 мм
Материјал   полипропилен
 
ПроизводствоМакедонија