Закачалки рамни сет 5

Описпластична закачалка со рамни површини
Бојацрвена, плава, жолта, виолетова,зелена и црна
Материјалполипропилен
ПакувањеБлистер 5 парчиња
  
 
ПроизводствоМакедонија