Производство

Описпластична закачалка со рамни површини
Бојацрвена, плава, жолта, виолетова,зелена и црна
Материјалполипропилен
ПакувањеБлистер 5 парчиња
  
 
ПроизводствоМакедонија
 
Бојаплава, розева, жолта, бела
Материјалполипропилен
  
  
  
сите мерилици се обележани со количини на ориз брашно шеќер и литар
ПроизводствоМакедонија
 
Жардињера со тацна
  
  
Бојатемно кафена
Материјалполипропилен
Димензии      50х18х13см
 
ПроизводствоМакедонија
 
  
  
Бојацрвена, плава и црна
Материјалполипропилен
  
 
ПроизводствоМакедонија
 
  
  
Бојаплава и црвена
Материјалполипропилен
Волумен14 литри
 
ПроизводствоМакедонија
 

Страници