Производство

  
Бојажолта, плава и црвена
Материјалполипропилен
Волумен12 литри
Димензииф-41см
 
ПроизводствоМакедонија
 
  
  
Бојаплава и црвена
Материјалполипропилен
Волумен14 литри
 
ПроизводствоМакедонија
 
Бојаполна боја: жолта, црвена, зелена и плава
 флуо боја: портокалова, жолта, зелена, розева и плава
Материјалполипропилен
Волумен250мл
  
 
ПроизводствоМакедонија
 

   

Описсаксија за цвеќе со тацна
Бојацигла и кафена
Дијаметар мах.ф-190 мм
Висина мах.ф-160 мм
Материјал   полипропилен
 
ПроизводствоМакедонија
 
Описсаксија за цвеќе со тацна
Бојацигла и кафена
Дијаметар мах.ф-170 мм
Висина мах.ф-145 мм
Материјал   полипропилен
 
ПроизводствоМакедонија
 

Страници